Niczym Mona Lisa, dopracowanie jej ostatecznej formy zajęło nam długi czas. Było warto, ponieważ powstał tort niepowtarzalny – składa się bowiem w większości z naszych słynnych beziątek, czyli dwóch małych bez przełożonych kremem. Dzięki temu każdy gość dostanie swój własny bardzo bezowy deser, którego serwowanie jest łatwiejsze od krojenia tortu. Nie zapomnieliśmy jednak o wielbicielach tradycyjnej formy – najwyższe piętro jest naszym kultowym, bezowym tortem, składającym się z trzech blatów białej, francuskiej bezy przełożonej tym samym aksamitnym kremem co reszta pozostałe beziątkaek i udekorowany jest suchymi bezikami.
Smak do wyboru w komentarzu do zamówienia: Queen, Malina, Male-Diva, Słony Karmel,
Szwarcwaldzki. W przypadku preferencji innego smaku niż wymienione, prosimy o indywidualny kontakt z cukiernią.
Od 1 450,00 zł
Sposób przechowywania:
Zarówno wypiek jak i mus powinny być przechowywane w lodówce. Konsumpcja powinna nastąpić w ciągu 2 dni od zakupu.
Sposób serwowania:
Wypiek rekomendujemy kroić nożem zanurzonym wcześniej we wrzątku, czynność zanurzenia w gorącej wodzie powtarzamy przed każdym krojeniem. Ukrojony kawałek wypieku polewamy musem owocowym i dekorujemy liśćmi mięty lub melisy.
Polecamy usługę krojenia i serwisu tortu na przyjęciu weselnym wykonaną przez bezową obsługę. Koszt usługi zależy od wielości tortu i odległości lokalizacji przyjęcia weselnego.
Ostateczny wypiek może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu. Waga tortu może nieznacznie odbiegać od podanej w opisie wypieku